Sable Chihuahua langhaar pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Chihuahua

Sable Chihuahua langhaar pup kopen

Hier vind je sable Chihuahua langhaar pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Chihuahua pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Chihuahua puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Chihuahua.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

De kleine druktemaker

De Chihuahua is met trots het kleinste hondenras ter wereld. Vergis je echter niet: de Chihuahua is een echte hond en niet zomaar een modeaccessoire. In zijn kleine lichaam zit een grootse persoonlijkheid die absoluut warm te maken is voor verschillende soorten hondensport en uitstekend kan waken. Hij komt in twee vachtvariaties: kort- of langharig. Door zijn kleine formaat en minimale behoefte aan beweging is het een goede hond voor mensen die wat kleiner wonen.

Ben je op zoek naar een Chihuahua? Koop dan geen toy, mini of teacup Chihuahua. Een normale Chihuahua is al klein genoeg en het fokken van nog kleinere hondjes kan erg nadelige gevolgen hebben voor hun gezondheid.