Siberische Husky allwit pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Siberische Husky

Siberische Husky allwit pup kopen

Hier vind je Siberische Husky allwit pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Siberische Husky allwit pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Siberische Husky puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Siberische Husky.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Atletische schoonheid

De Siberische Husky is een sledehond die geboren is om te rennen. Naast zijn mooie uiterlijk, is dit een werkhond die mentale en fysieke uitdaging nodig heeft. Van origine werd de Siberische Husky ingezet als sledehond en dit gebeurt vandaag de dag nog steeds. De Siberische Husky is zeker niet voor iedereen geschikt.

De Husky houdt van rennen, sleden trekken of met de rugzak een lange wandeling maken. Omdat hij ook heel veel van mensen houdt is hij aanhankelijk, zacht en speels en een hond dat graag deel uitmaakt van het gezin. Hij is alleen geen waakhond; vreemde mensen laat hij even vrolijk binnen zonder te blaffen. De Siberische Husky wordt gemiddeld tussen de 50 en 60 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 16 en 27 kg.