Chihuahua pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Chihuahua
pups te koop

Koop jouw Chihuahua pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

De kleine druktemaker

De Chihuahua is met trots de kleinste hond ter wereld. Vergis je echter niet: de Chihuahua is een echte hond en niet zomaar een modeaccessoire. In zijn kleine lichaam zit een grootse persoonlijkheid die absoluut warm te maken is voor verschillende soorten hondensport en die uitstekend kan waken. Hij komt in twee vachtvariaties; de kort- of langharige Chihuahua. Chihuahua's hebben liefde en aandacht nodig. Ze passen het beste bij een eigenaar die die dit wil geven en ontvangen. Door zijn kleine formaat en weinig behoefte aan beweging is het een goede hond voor mensen die wat kleiner wonen, maar als je wel veel met de hond wil wandelen dan is de Chihuahua ook zeker een hond voor jou. Zorg ook dat je Chihuahua genoeg mentale uitdaging krijgt, want het blijven erg intelligente dieren.

De Chihuahua is geschikt als gezinshond. Wel hebben ze vaak de voorkeur voor maar één persoon uit het gezin. Omdat de Chihuahua zelf lichamelijk nogal kwetsbaar is moet je wel goed oppassen dat hele jonge kinderen voorzichtig met hem omgaan. Bovendien zijn ze zelf graag de baby van de familie. Ze zijn ideaal gezelschap voor een gemiddeld actief gezin met oudere kinderen of een ouder echtpaar of alleenstaande.

Ben je op zoek naar een Chihuahua? Koop dan geen toy, mini of teacup Chihuahua. Een normale Chihuahua is al klein genoeg en het fokken van nog kleinere hondjes kan erg nadelige gevolgen hebben voor hun gezondheid.

Bazoeki standaard
Bazoeki gaat langs bij iedere fokker om de Bazoeki standaard te kunnen garanderen!

Bekijk hier Chihuahua Fokkers

Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?

Mail naar
info@bazoeki.com
Bel ons
+020 737 05 26