Mopshond pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

De Mopshond is er nog niet

We zijn nog op zoek naar Mopshond fokkers

Placeholder image

Kleine clown

Aanhankelijk - Sociaal - Ondeugend - Eigenwijs

De Mopshond is een kleine hond vrolijke hond. Hij weegt tussen de 5 tot 10 kg en wordt ongeveer 30-35 cm hoog. Het zijn clowns in hart en nieren. Mopshonden zijn erg speelse honden en zijn altijd klaar om te spelen. Mopshonden houden ervan om in het middelpunt te staan. Ze vragen alle aandacht binnen de familie en zullen dan ook verdrietig zijn wanneer ze genegeerd worden. De Retromops heeft een langere snuit en is dus de gezondere versie van de reguliere Mopshond. Wil je graag een gezonde Mopshond aanschaffen, koop dan een Retromops.

Let op: De reguliere Mopshond is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Mopshond aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Mopshond fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Kopen bij een verantwoorde fokker
  • Ouderdieren en pups worden getest op gezondheid
  • Pups worden voorbereid op de verhuizing naar baasje
  • Leven in een veilige, schone en verrijkende omgeving
Lees meer

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?