Voor Fokkers

Verantwoordelijke fokkers zijn de oplossing!

Verantwoordelijke fokkers zijn de oplossing!

Het is de missie van Bazoeki om honden een betere wereld te geven. Deze missie start bij verantwoordelijke fokkers.Wij zien verantwoordelijke fokkers die toegewijd zijn om gezonde honden te fokken, potentiële baasjes op te leiden en ​​levenslang achter de honden staan die bij hun ter wereld zijn gekomen.


Wij weten hoeveel tijd, energie en geld het kost om...

    • Voor de honden te zorgen
    • Potentiële baasjes te screenen
    • Je wachtlijst te beheren en up-to-date te houden.
    • (Aan-) betalingen te managenVerantwoordelijke fokkers verdienen meer.
Dat is waarom wij Bazoeki hebben gebouwd.

Onderscheid jezelf met jouw persoonlijke pagina

Vertel over jezelf, je fokprogramma, je ervaring. Alle informatie die jij wilt geven als goede fokker.

Direct contact met bewuste nieuwe baasjes

Nieuwe baasjes kunnen via jouw persoonlijke pagina contact zoeken, waarbij je overzichtelijk kunt zien of ze aan
jouw persoonlijke wensen voldoen.

Alles georganiseerd op één plek

Beheer jouw wachtlijst, ontvang aanvragen van nieuwe baasjes, alles overzichtelijk op één plek.

Veilig (aan)betalingen ontvangen

Geen losse papiertjes, aanbetalingen en boekjes meer. Alle (aan)betalingen kunnen via 1 makkelijke handelingen worden verricht.
Zou houdt jij het overzicht en scheelt jou zeeën van tijd.Waarom Bazoeki anders is

Bazoeki is gratis voor fokkers

Er zijn geen kosten voor u om een ​​goede fokker te zijn. Je kunt zelfs niet betalen om deel uit te maken van onze community. We weten hoeveel verantwoorde fokkers investeren in hun programma's en honden. We willen u ondersteunen bij uw inspanningen en u erkennen voor al het goede dat u doet.

Wij zijn geen bemiddelaar

We zijn een veilig platform waarmee verantwoordelijke fokkers rechtstreeks in contact kunnen worden gebracht met opgeleide puppykopers. We weten dat zinvolle interacties tussen fokkers en potentiële hondenbezitters van cruciaal belang zijn om te zorgen voor een goede match en dus het voorkomen van een mismatch. We helpen die interacties te vergemakkelijken, maar staan ​​nooit in de weg - we zijn geen tussenpersonen.

We helpen, ondersteunen en beveiligen

Ons beveiligde platform is speciaal gebouwd om verantwoordelijke fokkers te ondersteunen en te versterken. We beschermen alle informatie van onze fokkers en bieden ook 24/7 ondersteuning van ons team.

Nog steeds vragen? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel op: 06 1307 4722Onze Missie

1. Goede fokkers het juiste podium geven.
2. Nieuwe baasje informeren.
3. De markt transparant maken.

Wij willen de aanschaf van een pup transparant maken. Consumenten zien vaak door de bomen het bos niet meer en worden misleid door de velen waarschuwingen voor malafide fokkers of handelaren. Negatieve berichtgeving heeft ook effect op fokkers die wel hard hun best doen. Daarom is het ook zo belangrijk dat toekomstige hondenbezitters goede fokkers makkelijk (online) kunnen vinden. Wij weten als geen ander dat goede fokkers misschien niet altijd hulp nodig hebben bij het vinden van baasjes, maar dat ze wel steun, erkenning, gemeenschap en bescherming verdienen. We zijn hier om het publiek voor te lichten over verantwoord hondenbezit en om te pleiten voor fokkers die wel hun best doen.

Wanneer we goed met goed verbinden kunnen we het slechte te verwijderen. Wij zijn van mening dat transparantie en verantwoording mensen de kracht geeft om een ​​verschil te maken. Door kopers op te leiden en hen uitsluitend te verbinden met verantwoordelijke fokkers, kunnen we online een veilige plek voor hondenliefhebbers creëren. Daarmee hopen we een bijdrage te leveren aan het tegengaan onethische en misleidende praktijken.

Ja ik doe mee als fokker!