Black And Tan Coonhound pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Black and Tan Coonhound

Black And Tan Coonhound pup kopen?

Hier vind je Black and Tan Coonhound pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Black and Tan Coonhound pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Black and Tan Coonhound puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Black and Tan Coonhound.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Atletische Lieverd

De Black and Tan Coonhound komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Hij heeft zijn naam te danken aan zijn zwarte en bruine vacht men vaardigheden als wasbeerjager (cooner). Het is een hond die lekker kan ontspannen binnenshuis, maar buiten een echte jager is. Hij is vriendelijk en graag de hele dag dichtbij zijn gezin. Het is een grote en atletische hond. Gemiddeld wordt de Black and Tan Coonhound tussen de 58 en 69 cm groot. Het gewicht hierbij ligt gemiddeld tussen de 29 en 34 kg.