Beagle pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Beagle

Beagle pup kopen?

Hier vind je Beagle pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Beagle pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Beagle puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Beagle.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke vriend

De Beagle is een hond met sterke jachtpassie. Wanneer hij een wild spoor ruikt dan volgt hij dat direct ondanks het geroep van zijn eigenaar. Zijn gangbare formaat en opgewekte karakter maakt hem een heel populaire gezelschapshond. Hij is levendig, aanhankelijk, vriendelijk en gaat goed om met kinderen. Hij kan soms best eigenwijs zijn en vraagt daarom veel geduld van zijn baas. Een Beagle pup is een goede keuze voor een actieve niet veeleisende eigenaar die een aanhankelijk vriend wil en houdt van lange wandelingen. Daarnaast is het aan te raden om intensieve gehoorzaamheidstraining met de Beagle te volgen.