Old English Bulldog pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Old English Bulldog

Old English Bulldog pup kopen?

Hier vind je Old English Bulldog pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Old English Bulldog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Old English Bulldog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Old English Bulldog.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Loyale gemoedelijke vriend

De Old English Bulldog, of Oud Engelse Bulldog, is oorspronkelijk een oeroud ras dat weer terug gefokt is door het kruisen van verschillinde Bulldog en Mastiff rassen. De huidige Old English Bulldog is een temperamentvolle hond die zeer geschikt is als gezelschapshond. Dankzij zijn werklust en behendigheid is hij geschikt voor vele hondensporten. Het waakse karakter maakt hem dat hij jou en je gezin goed zal beschermen. De Oud Engelse Bulldog wordt ongeveer 40-50 cm groot en weegt rond de 25-40 kg.