Boefdoodle pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Boefdoodle

Boefdoodle pup kopen?

Hier vind je Boefdoodle pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Boefdoodle pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Boefdoodle puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Boefdoodle.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Grote familievriend

De Boefdoodle, ook wel Flandoodle genoemd, is een kruising tussen een Bouvier des Flandres en een Poedel. Hij wordt ongeveer 55-70 cm groot en weegt rond de 25-40 kg. Deze kruising heeft een groot hart en zit vol goede energie die hij graag kwijt wil. De Boefdoodle is loyaal en enorm gesteld op zijn familie, het is een grote vriendelijke gezinshond. Dankzij de Bouvier voorouders, kan de Boefdoodle ervan houden op kleine dieren te jagen. De Boefdoodle heeft een lange krullende vacht die niet verhaart en kan in vele kleuren voorkomen.