Heidewachtel pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Heidewachtel

Heidewachtel pup kopen?

Hier vind je Heidewachtel pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Heidewachtel pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Heidewachtel puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Heidewachtel.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Heidewachtel
Heidewachtel
Gelderland
Af en toe fok ik een nestje met mijn teef Babs. Babs is een lieve hond die het leuk vind om mee op p…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Energieke Jager

De Kleine Münsterländer of Heidewachtel is een middelgroot ras. Het zijn echte gezelschapshonden en erg gericht op hun familie. Ze hebben erg veel energie en moeten dit ook kwijt. Het is belangrijk om ze mentaal en fysiek uit te dagen. Het zijn echte jachthonden die hun neus graag inzetten tijdens een wandeling in de natuur. Zorg dat je van pup af aan al hiermee traint en je de hond onder appel kan houden. De Heidewachtel wordt gemiddeld tussen de 50 en 55 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 17 en 26 kg.