Alaska Malamute pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Alaska Malamute

Alaska Malamute pup kopen?

Hier vind je Alaska Malamute pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Alaska Malamute pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Alaska Malamute puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Alaska Malamute.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vriendelijke, onvermoeibare jager

De Alaska Malamute is een krachtige hond met een geweldige uithoudingsvermogen. Het is een ras dat ervan houdt om bezig te blijven. Ze willen graag uitgedaagd worden om zich niet te gaan vervelen. Het is een erg gevoelig ras dat genoeg gezelschap en open ruimte nodig heeft. Ze zijn niet geschikt voor het leven in een appartement. De Alaska Malamute is erg energiek en vereisen veel beweging. Wanneer ze zich gaan vervelen kunnen ze destructief worden. De Malamute heeft een baasje nodig met ervaring. De gemiddelde grootte van de Alaskan Malamute is 56-66 cm. Het gemiddelde gewicht ligt tussen de 32-43 kg.