Hongaarse Herdershond Kuvasz pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Hongaarse Herdershond Kuvasz

Hongaarse Herdershond Kuvasz pup kopen?

Hier vind je Hongaarse Herdershond Kuvasz pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Hongaarse Herdershond Kuvasz pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Hongaarse Herdershond Kuvasz puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Hongaarse Herdershond Kuvasz.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Waakzame herder

De Hongaarse Herdershond Kuvasz is een grote, witte, kudde beschermende hond die afkomstig is uit Hongarije. Ze zijn heel trouw naar hun eigen gezin, maar soms wantrouwend tegenover vreemden. Honden van dit ras denken voor zichzelf en kunnen een uitdaging zijn om te trainen. De Kuvasz is een echte werkhond en heeft zodoende graag iets te doen. De Hongaarse Kuvasz is een actieve hond die het niet goed zou doen in een appartement of huis zonder tuin. De Kuvasz wordt gemiddeld tussen de 66 en 77 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 31 en 53 kg.