Oud Duitse Herder pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Oud Duitse Herder

Oud Duitse Herder pup kopen?

Hier vind je Oud Duitse Herder pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Oud Duitse Herder pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Oud Duitse Herder puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Oud Duitse Herder.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Trouwe waker

De Oud Duitse Herder is een grote hond die van oorsprong uit Duitsland komt. Zijn gewicht varieert tussen de 25-50 kg en hij wordt tussen de 55-68 cm hoog. Hij heeft een lange dichte vacht in onder andere de kleuren zwart-bruin, geel-bruin, volledig zwart en wolfsgrauw.. Het zijn echte werkhonden en worden dan ook vaak gebruikt als geleide-, verdediging-, waak-, en diensthond. Dit in combinatie met zijn leergierige en trouwe karakter, maakt het een fijne hond om mee samen te werken. Hij heeft een stabiel en zelfverzekerd karakter en is zeer trouw naar zijn eigenaar. Ondanks de drang naar werk is het de perfecte familiehond.