Miniatuur Bull Terrier pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Miniatuur Bull Terrier

Miniatuur Bull Terrier pup kopen?

Hier vind je Miniatuur Bull Terrier pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Miniatuur Bull Terrier pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Miniatuur Bull Terrier puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Miniatuur Bull Terrier.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vermakelijke, vrolijke lieverd

De miniatuur Bull Terriër is een zeer onderscheidende en krachtig ogende hond die een echte softie in hart en nieren is die niets liever doet dan deel uitmaken van een gezin. Er zijn maar weinig hondenrassen die zo op mensen gericht zijn. Thuis zitten ze dan ook het liefst op u, in plaats van naast u. Ze kunnen het ene moment heel lief en aanhankelijk zijn en even later iets heel ondeugends doen. Een goede manier om het karakter van de miniatuur Bull Terriër te omschrijven, is als een driejarig kind verkleed als hond. Ze zijn dol op spelletjes die ze vaak zelf verzinnen. Ze hangen regelmatig de clown uit om menselijke familieleden en bezoekers te vermaken. Een Bull Terriër is een echte Terrier, wat betekend dat zij heel eigenwijs, zeer koppig en vasthoudend kunnen zijn. Een Bull Terrier moet consequent opgevoed worden, maar niet door middel van een te harde aanpak. Dit werkt beslist averechts.