Akita pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Akita

Akita pup kopen?

Hier vind je Akita pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Akita pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Akita puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Akita.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Sterk, mooi en waardig

De Akita is een groot en krachtig ras. Ze werden oorspronkelijk gebruikt voor het bewaken van de adel en royalty's in Japan. Ook werden ze gebruikt voor de jacht op groot wild zoals zwijnen, beren en herten. De Akita gaat uitdagingen niet zomaar uit de weg. Ze zijn niet snel bang en waken over de familie. Ze zijn erg loyaal en zullen altijd bij je blijven. De Akita is erg aanhankelijk en respectvol, vooral wanner ze goed getraind zijn en vanaf jonge leeftijd gesocialiseerd worden. Het gewicht en de grootte van de Akita is heel verschillend tussen teven en reuen. Bij de teef ligt het gewicht tussen de 30-45 kg. En de grootte ligt tussen de 58-65 cm. Bij de reu ligt het gewicht tussen de 45-60 kg. En de grootte ligt tussen de 65-70 cm.