Nova Scotia Duck Tolling Retriever pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever pup kopen?

Hier vind je Nova Scotia Duck Tolling Retriever pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Nova Scotia Duck Tolling Retriever pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Nova Scotia Duck Tolling Retriever puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Nova Scotia Duck Tolling Retriever.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Actieve metgezel

De Nova Scotia Duck Tolling Retriever is een intelligente hond met een aanhankelijk, actief en liefdevol karakter. Dit ras is gefokt voor het apporteren van geschoten wild. Het zijn echte waterliefhebbers en worden buiten graag uitgedaagd door hun eigenaar. In huis kunnen ze zich goed aanpassen en zijn ze graag in de buurt van hun familie. De halflange vacht van de Toller is roodbruin met soms witte aftekeningen. Dit middelgrote ras past goed thuis bij een actieve familie die graag avonturen wil ondernemen met zijn hond. Hij wordt gemiddeld tussen de 42 en 54 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 17 en 23 kg.