Presa Canario pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Presa Canario

Presa Canario pup kopen?

Hier vind je Presa Canario pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Presa Canario pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Presa Canario puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Presa Canario.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Presa Canario
Presa Canario
Drenthe ‧ Met een stamboom
Wij zijn een erkende fokker en houden ons aan het beleid van de Raad van Beheer. Wij zijn 100% trans…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Imposante Spanjaard

De Presa Canario vindt zijn oorsprong op de Spaanse Canarische eilanden waar hij bij lokale boerderijen zijn functie als waakhond kon vervullen. Deze waaksheid heeft hij vandaag de dag nog steeds en hij kan zeer beschermend zijn naar zijn familie. Hij heeft niet heel veel beweging nodig, omdat dat niet goed is voor hun zware lijf. De Presa Canario is wel een hond die de ruimte nodig heeft. In het beste geval heeft hij een erf dat hij kan bewaken. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 56 en 65 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 38 en 65 kg.