Bordeaux Dog pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Bordeaux Dog

Bordeaux Dog pup kopen?

Hier vind je Bordeaux Dog pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Bordeaux Dog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Bordeaux Dog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Bordeaux Dog.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Sterke en evenwichtige beschermer

De Bordeaux Dog is een rustige, vriendelijke hond, die niet gemakkelijk uit het veld te slaan is en niet snel schrikt van onverwachte gebeurtenissen. Van een vechthond of oorlogsdier is al eeuwen geen sprake meer, maar de goede eigenschappen zoals kalmte en de wil om het zijn baasje naar de zin te maken zijn nog duidelijk aanwezig. Ze hebben een ruim energieniveau en moeten daarom dagelijks los kunnen rennen. Dit ras is erg geschikt voor een rol als lieve gezinshond, maar dan wel met een sterk ontwikkelde drang om hun gezin te bewaken en te beschermen. De Bordeaux Dog wordt gemiddeld tussen de 57 en 67 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 54 en 65 kg.

Let op: De Bordeaux Dog is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Bordeaux Dog aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Bordeaux Dog fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.