Appenzeller Sennenhond pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Appenzeller Sennenhond

Appenzeller Sennenhond pup kopen?

Hier vind je Appenzeller Sennenhond pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Appenzeller Sennenhond pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Appenzeller Sennenhond puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Appenzeller Sennenhond.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Stoere slimmerik

De Appenzeller Sennenhond is een geweldig hond voor een actieve baas die graag lekker buiten is. Zijn staart wordt op zijn rug gedragen als een krul. Deze werkhond is absoluut geen bankhanger. De Appenzeller heeft een stevige en consistente opvoeding nodig. Wanneer je een Appenzeller goed opvoedt kan hij prima met kinderen. Hij is loyaal aan het hele gezin, maar heeft wel de neiging om zich sterk aan één persoon te hechten.