Briquet Griffon Vendéen pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Briquet Griffon Vendéen

Briquet Griffon Vendéen pup kopen?

Hier vind je Briquet Griffon Vendéen pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Briquet Griffon Vendéen pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Briquet Griffon Vendéen puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Briquet Griffon Vendéen.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Gepassioneerde, levendige jager

In het verleden werd de Briquet Griffon Vendéen met name ingezet als jachthond. Dat hij in het verleden voor de jacht ingezet werd, is nog steeds in zijn gedrag zichtbaar. In het verleden werd hij onder meer ingezet op de jacht op hazen. Mocht een Briquet Griffon Vendéen op dit moment bijvoorbeeld een haas of konijn zien, dan gaat hij hier het liefste ook direct achteraan. Als je een dergelijke hond in huis gaat nemen, is dat dus een belangrijk punt om in de gaten te houden. Verder is de Briquet Griffon Vendéen een erg enthousiaste en levendige hond die het liefst de hele dag door plezier maakt. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 47 en 56 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 22 en 23 kg.