Yorkshire Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Yorkshire Terriër

Yorkshire Terriër pup kopen?

Hier vind je Yorkshire Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Yorkshire Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Yorkshire Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Yorkshire Terriër.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Yorkshire Terrier
Yorkshire Terrier
Zuid-Holland ‧ Met een stamboom
Met 1 jaar worden ze door een bekwame keurder beoordeeld of ze aan de yorkshire terriër standaards v…
  • Beschikbaar: 2 reutjes

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Levendige kleine druktemaker

Ondanks zijn kleine formaat en glanzende vacht is de Yorkshire Terriër nog steeds een echte terriër; hij is druk, vol levenslust en soms een iets te enthousiaste waakhond. Het is dan ook een hond die mentale en fysieke activiteiten nodig heeft om niet verveeld te raken. De Yorkshire Terriër is geen deeltijdhond en is gebaat bij een eigenaar die veel tijd voor hem heeft. Deze terriër wordt gemiddeld tussen de 17 en 21 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld rond de 3 kg.

Ben je op zoek naar een Mini Yorkshire Terriër? <Lees hier waarom je zo'n hondje niet moet kopen.>