Australian Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Australian Terriër

Australian Terriër pup kopen?

Hier vind je Australian Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Australian Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Australian Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Australian Terriër.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Australian Terrier
Australian Terrier
Gelderland ‧ Met een stamboom
We fokken om een goede bijdrage te kunnen leveren aan het ras, met de nadruk op gezondheid. We zijn…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Ondeugende hartendief

De Australian Terriër heeft een moedig, vasthoudend, zelfstandig karakter en is uitermate slim. Een grote hond in een klein formaat. Behalve goede erf-bewakers, zijn zij ook heel geschikt als familiehond. De Australian Terriër is doorgaans een vrijbuiter met geheel eigen ideeën, hierdoor is een consequente opvoeding noodzakelijk. Het is overigens wel een snelle leerling. De Terriër voelt zich het prettigst als hij lekker kan ravotten, maar past zich gemakkelijk aan. Door zijn aanhankelijkheid en zijn vriendelijke, sociale gedrag tegenover kinderen en soortgenoten is hij een enorm fijne gezinshond. Vriendschap met een Aussie is een vriendschap voor het leven!