Braque Du Bourbonnais pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Braque du Bourbonnais

Braque Du Bourbonnais pup kopen?

Hier vind je Braque du Bourbonnais pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Braque du Bourbonnais pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Braque du Bourbonnais puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Braque du Bourbonnais.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Franse Jager

De sportieve Braque du Bourbonnais is ontstaan in de Franse Brakken. Om specifiek te zijn komt deze hond uit de Franse provincie Bourbon. De Bourbonnais is van oorsprong een jachthond op diverse types wild op verschillende terreinen. Hij heeft een lief en zachtaardig karakter waardoor hij ook in de familie erg geliefd is. De Bourbonnais wordt gemiddeld tussen de 47 en 58 cm groot. Het gewicht hierbij ligt gemiddeld tussen de 16 en 25 kg.