Irish Soft Coated Wheaten Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Irish Soft Coated Wheaten Terriër

Irish Soft Coated Wheaten Terriër pup kopen?

Hier vind je Irish Soft Coated Wheaten Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Irish Soft Coated Wheaten Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Irish Soft Coated Wheaten Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Irish Soft Coated Wheaten Terriër.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Goedgehumeurde zachte vriend

Meer over de Irish Soft Coated Wheaten Terrier

De Irish Soft Coated Wheaten Terrier, ook wel Wheaten, is de zachtaardigste van de Terriers. Je kan hem omschrijven als vrolijk, dapper, levendig, trouw, aanhankelijk en intelligent. Hij is 40-50 cm groot en weegt 15-20 kg. De Wheaten heeft een lange zijdeachtige vacht en kan van licht-tarwe tot roodgoud kleuren. Dit ras is geschikt voor elke huishouden waar hij maar genoeg aandacht en activiteit aangeboden krijgt en hij niet veel alleen thuis hoeft te zijn. Deze vrolijke vriend zal iedereen in zijn omgeving blij maken.