Retromops pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Retromops

Retromops pup kopen?

Hier vind je Retromops pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Retromops pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Retromops puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Retromops.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke allemansvriend

De Retromops is een Mopshond met een langer snuit. Het is een kruising tussen de Mopshond en een ras met vergelijkbare eigenschappen en een lange snuit. Hierdoor kent de Retromops veel minder ernstige gezondheidsproblemen dan de reguliere Mopshond. Deze vrolijke kleine hond weegt (afhankelijk van de kruising) rond de 5 tot 10 kg en wordt ongeveer 30-35 cm hoog. Retromopsen zijn erg speelse honden en zijn altijd klaar om te spelen. Daarnaast houden ze ervan om in het middelpunt te staan. Ze vragen alle aandacht binnen de familie en zullen dan ook verdrietig zijn wanneer ze genegeerd worden.

De Retromops heeft een langere snuit en is dus de gezondere versie van de reguliere Mopshond. Wil je graag een gezonde Mopshond aanschaffen, koop dan een Retromops.