Finse Lappenhond pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Finse Lappenhond

Finse Lappenhond pup kopen?

Hier vind je Finse Lappenhond pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Finse Lappenhond pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Finse Lappenhond puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Finse Lappenhond.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Hardwerkende en loyale Herder

De Finse Lappenhond is een middelgrote Herdershond uit Lapland. Vroeger werd hij ingezet om kuddes met rendieren te bewaken. Bij het hoeden van de rendierkudde werkte de Finse Lappenhond op flinke afstand van zijn baas. Hij moest daarom zelf zijn taak “zien” en uitvoeren zonder daartoe een commando te krijgen. De Finse Lappenhond is daardoor zelfstandig, intelligent en een beetje eigenwijs. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 41 en 52 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 15 en 24 kg.