Japanse Spaniël pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Japanse Spaniël

Japanse Spaniël pup kopen?

Hier vind je Japanse Spaniël pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Japanse Spaniël pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Japanse Spaniël puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Japanse Spaniël.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Sierlijke Metgezel

De Japanse Spaniël, ookwel Japanse Chin genoemd, komt oorspronkelijk vanuit Japan. Het is een elegante, charmante en liefdevolle hond. Deze Spaniël is een echt schoothondje en houdt ervan constant omringt te zijn door mensen. De Japanse Spaniël wordt gemiddeld tussen de 20 en 27 cm groot. Het gewicht hierbij ligt gemiddeld tussen de 1 en 7 kg.

Let op: De Japanse Spaniël is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Japanse Spaniël aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Japanse Spaniël fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.