Shih Tzu pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Shih Tzu

Shih Tzu pup kopen?

Hier vind je Shih Tzu pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Shih Tzu pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Shih Tzu puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Shih Tzu.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(1 review)
Wachtlijst gesloten
Shih Tzu
Shih Tzu
Flevoland ‧ Met een stamboom
De Shih-Tzu is een ras is gefokt als gezelschapshondje en deze taak heeft de Shih-Tzu nog steeds. De…
Wachtlijst gesloten
Shih Tzu
Shih Tzu
Friesland ‧ Met een stamboom
Wij zijn trotse eigenaar van 2 Shih Tzu's, een Labrador Retriever en een Golden Retriever. Al onze h…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Speels kameraadje

De Shih Tzu is een kleine hond met een lange vacht. Hij heeft een onafhankelijk karakter, maar is een speelse en sociale hond. De Shih Tzu kan een goede gezinshond zijn. De Shih Tzu past zich gemakkelijk aan het ritme en de omgeving van zijn baas aan. Gemiddeld wordt de Shih Tzu tussen de 22 en 27 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 4 en 8 kg.

Let op: De Shih Tzu is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Shih Tzu aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Shih Tzu fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.