Lhasa Apso pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Lhasa Apso

Lhasa Apso pup kopen?

Hier vind je Lhasa Apso pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Lhasa Apso pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Lhasa Apso puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Lhasa Apso.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(1 review)
Wachtlijst gesloten
Lhasa Apso
Lhasa Apso
Gelderland ‧ Met een stamboom
Wij vinden het belangrijk om gezonde lieve puppy's te fokken. Daarom groeien de honden bij ons in hu…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Kleine, speelse chef

De Lhasa Apso is een aantrekkelijke, mooie hond met een fel en zelfverzekerd karakter. Zijn mooie lange vacht maakt hem erg gewild en hij kan in veel kleuren voorkomen. Binnen het gezin gedraagt hij zich vrolijk en rustig, maar kan hij soms een beschermende rol op zich nemen. De Lhasa Apso heeft niet extreem veel beweging nodig, maar kan wel genieten van wandelingen en spelletjes. Omdat de Lhasa Apso graag de baas speelt, heeft hij een eigenaar nodig die een sterke, vriendelijke leider is.