Ciobanesc Romanesc Mioritic pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Ciobanesc Romanesc Mioritic

Ciobanesc Romanesc Mioritic pup kopen?

Hier vind je Ciobanesc Romanesc Mioritic pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Ciobanesc Romanesc Mioritic pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Ciobanesc Romanesc Mioritic puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Ciobanesc Romanesc Mioritic.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Ciobanesc Romanesc Mioritic
Ciobanesc Romanesc Mioritic
Drenthe ‧ Met een stamboom
Wij kiezen heel selectief de ouderdieren en houden hierbij vooral rekening met lang leven, goede gez…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Loyale beschermer

De Ciobenesç Romanesç Mioritic is een Roemeens ras dat nog niet erg bekend is in Nederland. Ze zijn erg indrukwekkend in grootte en karakter. Het zijn herdershonden die veel gebruikt worden om kuddes te beschermen tegen ander wild. Het zijn goede waakhonden die erg loyaal zijn naar hun baas. Het is een ras dat erg moedig is en niet snel bang is. De Mioritic kan wantrouwend zijn naar vreemden. Tenzij de baas aangeeft dat er geen gevaar is. Het is geen geschikte hond voor een eigenaar zonder eerdere hondenervaring. Het gewicht van de Ciobenesç Romanesç Mioritic ligt tussen de 45-59 kg. De gemiddelde grootte ligt tussen de 65-75 cm.