West Highland White Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
West Highland White Terriër

West Highland White Terriër pup kopen?

Hier vind je West Highland White Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je West Highland White Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een West Highland White Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de West Highland White Terriër.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Levendige vriend

West Highland White Terriers zijn vriendelijk, vrolijk en hebben een levendig karakter wat ze bij iedereen geliefd maakt. Hun aanhankelijkheid en intelligentie maken dat deze pups een geweldige aanvulling zijn op elk gezin ongeacht de grootte van het huis. Het is een sociale hond die goed overweg kan met iedereen, waaronder vreemden, en andere honden of katten.
De Westie is door zijn intelligentie gemakkelijk te trainen en leert daarom snel nieuwe commando's aan. Binnenshuis zal de Westie zich rustig gedragen, maar zorg er wel voor dat je jouw Westie voldoende lichaamsbeweging en spelsessies kan bieden. Ben je op zoek naar een West Highland Terriër pup? Bekijk hieronder fokkers door heel Nederland.