Engelse Bulldog pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Engelse Bulldog

Engelse Bulldog pup kopen?

Hier vind je Engelse Bulldog pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Engelse Bulldog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Engelse Bulldog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Engelse Bulldog.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Engelse Bulldog
Engelse Bulldog
Flevoland ‧ Met een stamboom
Wij fokken alleen met honden welke zijn aangekeurd door de O.T.B.A. Een dekking vind alleen plaats w…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vriendelijke gezinshond

Een Engelse Bulldog is een vredig maar koppig ras met een goed gevoel voor humor. Oorspronkelijk is dit ras gefokt voor bullbaiting, hier gaan honden in gevecht met een stier. Zoals zijn uiterlijk laat zien is het een hond die geen hele lange wandelingen nodig heeft, maar houd van lekker luieren. De Engelse Bulldog heeft een lief karakter, is betrouwbaar en goed met kinderen.

Let op: De Engelse Bulldog is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Engelse Bulldog aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Engelse Bulldog fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.