Australian Cattle Dog pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Australian Cattle Dog

Australian Cattle Dog pup kopen?

Hier vind je Australian Cattle Dog pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Australian Cattle Dog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Australian Cattle Dog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Australian Cattle Dog.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Intelligente actieveling

De Australian Cattle Dog is van oudsher een herdershond. Tegenwoordig zijn ze een goede familiehond. Ze zijn erg aanhankelijk en willen graag werken voor de familie. Ook hebben ze de drang om de familie te beschermen en kunnen ze op hun hoede zijn naar vreemden. Het is een erg actief ras dat het goed doet bij behendigheid- en gehoorzaamheidswedstrijden. De gemiddelde grootte van de Australian Cattle Dog is 43-51 cm. Het gemiddelde gewicht ligt tussen de 13 en 23 kg.