Cavapoo pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Cavapoo

Cavapoo pup kopen?

Hier vind je Cavapoo pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Cavapoo pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Cavapoo puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Cavapoo.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Charmante pluizenbol

De Cavapoo is een kruising tussen een Cavalier King Charles Spaniël en een Poedel. Omdat het een kruising is, kan het karakter per Cavapoo weer anders zijn. Gezien de achtergrond van zijn ouders zal het een sociale hond zijn die makkelijk is in omgang. Het is een geweldige gezinshond, hij is extravert en dol op aandacht. Hij heeft een pluizige vacht die in veel kleuren voor kan komen. De Cavapoo is een kleine hond, hij heeft een grootte van ongeveer 22-35 cm en een gewicht van ongeveer 5-10 kg.