Boston Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Boston Terriër

Boston Terriër pup kopen?

Hier vind je Boston Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Boston Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Boston Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Boston Terriër.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Levendige lieverd

De Boston Terriër is populair sinds het bestaan iets meer dan een eeuw geleden. Ze werden oorspronkelijk gefokt als vechthonden, maar tegenwoordig zijn het zachtaardige, aanhankelijke metgezellen met smoking-achtige markeringen die hen de bijnaam 'American Gentleman' opleverden.

Let op: De Boston Terriër is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Boston Terriër aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Boston Terriër fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.