Irish Doodle pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Irish Doodle

Irish Doodle pup kopen?

Hier vind je Irish Doodle pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Irish Doodle pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Irish Doodle puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Irish Doodle.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(1 review)
Wachtlijst gesloten
Irish doodle
Irish doodle
Limburg
Ik heb niet echt een kennel, mijn honden leven gewoon in huis, meestal in de keuken en 's nachts heb…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Loyale Lieverd

De Irish Doodle, een kruising tussen de Ierse Setter en de Poedel, is een liefdevolle en gehoorzame metgezel die er alles aan doet om zijn eigenaar te plezieren. Hoewel hij een aanhankelijke en gezellige gezinshond is, kan het jachtinstinct nog steeds aanwezig zijn. Een volwassen Irish Doodle weegt doorgaans tussen de 18 kg en 30 kg en ze bereiken een hoogte van 55 cm tot 67 cm. Een van hun meest opvallende eigenschappen is hun prachtige vacht, die lang en golvend of gekruld kan zijn. De kleur varieert meestal van het rijke rood van de Ierse Setter, maar kan ook reekalf, crème, grijs of zwart zijn, soms met witte vlekken.