Engelse Springer Spaniël pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Engelse Springer Spaniël

Engelse Springer Spaniël pup kopen?

Hier vind je Engelse Springer Spaniël pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Engelse Springer Spaniël pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Engelse Springer Spaniël puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Engelse Springer Spaniël.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Engelse Springer Spaniel
Engelse Springer Spaniel
Zeeland
Wij fokken alleen met honden die voldoen aan de eisen van de Raad van Beheer en ESSCN. Wij vinden h…
  • Werklijn
Wachtlijst gesloten
Engelse Springer Spaniel
Engelse Springer Spaniel
Gelderland ‧ Met een stamboom
Alle pups zijn in het bezit van een stamboom en staan ingeschreven bij de Raad van Beheer en worden …

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Energieke werkhond

De Engelse Springer Spaniël is een populaire jachthond, gezinshond en opsporingshond. Hij is extravert, enthousiast en heeft een grenzeloos uithoudingsvermogen. Je zult regelmatig een lange wandeling moeten maken waarbij de Springer ook los mag rennen. Dit is absoluut geen ras voor "mooi weer'' bewegers, want ook met regen moet de Springer er uit. De vacht van de Engelse Springer Spaniël is lang, glad en golvend. Hij komt voor in de kleuren: lever met wit, zwart met wit of deze kleuren in combinatie met tan. Dit actieve ras verlangt een eigenaar die lange wandelingen maakt en zachtmoedig genoeg is om zijn gevoelige karakter te trainen. De Engelse Springer Spaniël wordt gemiddeld tussen de 46 en 56 cm. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 18 en 25 kg. Ben je op zoek naar een Engelse Springer Spaniël pup? Bekijk hieronder dan gescreende fokkers van dit ras.