Maltipoo pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Maltipoo

Maltipoo pup kopen?

Bij Bazoeki kun je een Maltipoo pup kopen van goede fokkers en particulieren. De Maltipoo pup is een kruising tussen een Maltezer en een Poedel. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Maltipoo puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1350 en €2500. Heb je hulp nodig bij het vinden van een Maltipoo? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Maltipoo.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Makkelijke lieverd

De Maltipoo is een kruising tussen een Maltezer en een Dwergpoedel. Het zijn actieve en energieke honden. Ze hebben dagelijks genoeg beweging nodig in de vorm van een wandeling of spelen in de tuin. Ondanks hun formaat kunnen het uitstekende waakhonden zijn. Ze blaffen namelijk bij de geringste beweging in en om het huis. De Maltipoo is een intelligente hond en is gemakkelijk te trainen. Hij is een goede keuze voor mensen die voor de eerste keer een hond nemen. Door hun formaat kunnen Maltipoo's zowel in een groot huis als in een appartement gelukkig worden, zolang ze maar genoeg beweging krijgen.