Tibetaanse Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Tibetaanse Terriër

Tibetaanse Terriër pup kopen?

Hier vind je Tibetaanse Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Tibetaanse Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Tibetaanse Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Tibetaanse Terriër.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Knappe, waakse lieverd

De naam van het ras is een beetje een verkeerde benaming, aangezien de Tibetaanse Terriër helemaal geen echte terriër is. Hij kreeg deze naam vanwege zijn grootte, maar hij heeft dus niet de neiging om te jagen of graven en heeft geen pittig karakter. De Tibetaanse Terriër is gemaakt om een ​​metgezel en vriend te zijn. Deze hond houdt ervan om bij mensen te zijn en kan zich aanpassen aan verschillende huizen en levensstijlen. Het is een levendige hond en houdt van plezier, maar niet echt onstuimig door zijn lieve en vriendelijke aard. Daarnaast is het een echte schoonheid. Wel behoeft zijn mooie, lange vacht regelmatige verzorging. De Tibetaanse Terriër wordt gemiddeld tussen de 35 en 44 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 8 en 14 kg.