Noorse Elandhond pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Noorse Elandhond

Noorse Elandhond pup kopen?

Hier vind je Noorse Elandhond pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Noorse Elandhond pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Noorse Elandhond puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Noorse Elandhond.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Grappige waker

De Noorse Elandhond heeft een wolfachtig gezicht. Het is een slimme hond met een goed gevoel voor humor. Hij is dapper, energiek en een beschermer, hij is ook een goeie waakhond. Ook is hij een familiehond en is hij erg toegewijd aan zijn gezin. De Noorse Elandhond heeft veel beweging nodig, ook staat hij bekend om zijn geblaf en verhaart hij veel. De Noorse Elandhond heeft een grootte van ongeveer 45-50 cm en een gewicht van ongeveer 20-25 kg.