Pomsky pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Pomsky

Pomsky pup kopen?

Hier vind je Pomsky pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Pomsky pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Pomsky puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Pomsky.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(1 review)
Pomsky
Pomsky
Gelderland
Onze honden leven met ons in huis en wij fokken af en toe een nestje uit gezonde en geteste, goed ge…
Wachtlijst gesloten
Pomsky
Pomsky
Gelderland
De gezondheid van onze honden staat bij ons voorop. Hier besteden wij dan ook erg veel aandacht en t…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Schattige familievriend

De pomsky is een schattige en gekke hond. Het is een kruising tussen de Dwergkeeshond en de Siberische Husky. Het zijn kleine of middelgrote honden die geschikt zijn voor het leven in een appartement. De Pomsky is een hond die graag in het middelpunt staat van de belangstelling. Door hun schattige uiterlijk en speelse gedrag krijgen ze vaak deze belangstelling. Pomskies worden bijna altijd gefokt door kunstmatige inseminatie. Natuurlijk fokken zou onveilig zijn. Dit is een duur proces, waardoor fokkers veel geld vragen voor Pomskies. Het gemiddelde gewicht van de Pomsky ligt tussen de 5-18 kg. De gemiddelde lengte is 25-48 cm.