Västgötaspets pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Västgötaspets

Västgötaspets pup kopen?

Hier vind je Västgötaspets pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Västgötaspets pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Västgötaspets puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Västgötaspets.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Västgötaspets
Västgötaspets
Friesland ‧ Met een stamboom
Kleine Zweedse herdershond. Komt veel voor in Scandinavië, zeldzaam in Nederland. Oerras gefokt als …

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Kortbenige alerte vriend

De Västgötaspets, ook wel Zweedse Vallhund genoemd, is een oud ras uit Zweden die zijn oorsprong kent uit de tijd van de Vikingen. Het is een attente hond die graag zijn familie en erf bewaakt. Hij heeft kortere poten en zal ongeveer 30-35 cm hoog worden. Zijn gewicht ligt rond de 10-15 kg. De Västgötaspets is een werkhond en het veedrijven zit nog in zijn bloed. Leer hem van jongs af aan meteen af dat hielenbijten niet gewenst is. Toch heeft de Västgötaspets een zachte aard en dankzij zijn intelligente karakter kun je hem makkelijk trainen.