Noorse Lundehund pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Noorse Lundehund

Noorse Lundehund pup kopen?

Hier vind je Noorse Lundehund pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Noorse Lundehund pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Noorse Lundehund puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Noorse Lundehund.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Behendige beschermer

De Noorse Lundehund is een behendig ras dat gebruikt werd om kliffen te beklimmen en papegaaiduikers nesten te beroven van hun eieren. Ze werden ontdekt op een afgelegen eiland in Noorwegen. De Lundehund heeft aan elke poot zes tenen waardoor ze extra behendig zijn. Ze zijn erg acrobatisch en hebben een verbazingwekkende bewegingsvrijheid. Ze blaffen en graven veel en zijn een goede keuze als je bereid bent om veel tijd te investeren in de training. Het is belangrijk dat je nauwlettend toezicht houdt op de Lundehund om ze uit de problemen te houden. Het gemiddelde gewicht van de Noorse Lundehund ligt tussen de 6-9 kg. De gemiddelde lengte ligt tussen de 30-38 cm.