Schnoodle pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Schnoodle

Schnoodle pup kopen?

Hier vind je Schnoodle pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Schnoodle pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Schnoodle puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Schnoodle.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Slimme levensgenieter

De Schnoodle is een kruising tussen de Schnauzer en de Poedel. De Schnoodle is een luidruchtige ondeugd, die zich levendig en aanhankelijk opstelt. Hij is graag onder de mensen en wil het liefst samen spelen en bewegen. Door zijn intelligentie is hij gemakkelijk te trainen, maar heeft daarbij absoluut voldoende uitdaging nodig. Het is een echte familiehond die graag met kinderen optrekt. Daarnaast is hij beschermend naar de kinderen en het huis. De schofthoogte van de Schnoodle ligt tussen de 45 cm en 50 cm. Het gewicht varieert van 15 kg tot 20 kg.