Labsky pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Labsky

Labsky pup kopen?

Hier vind je Labsky pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Labsky pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Labsky puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Labsky.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Energieke volgeling

De Labsky is een kruising tussen de Labrador Retriever en de Siberische Husky en worden ook wel de Huskador genoemd. Deze honden zijn erg energiek, slim en loyaal. De Labsky is een hond die graag uitgedaagd wordt en heeft graag een grote tuin waar hij in kan ravotten. Ze zijn graag in de buurt van hun familie, maar kunnen bij vreemden wat terughoudend zijn. De Labsky heeft een dikke dubbele vacht en kan in verschillende kleuren voorkomen. Het gewicht van de Labsky varieert van 18 kg tot 27 kg. De gemiddelde grootte ligt tussen de 50 cm en 71 cm.