Welsh Terrier pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Welsh Terrier

Welsh Terrier pup kopen?

Hier vind je Welsh Terrier pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Welsh Terrier pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Welsh Terrier puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Welsh Terrier.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Toegewijde actieveling

De Welsh Terrier is een erg energieke en vrolijke hond. Ze zijn oorspronkelijk gefokt om onafhankelijk te jagen. Het zijn erg intelligente honden die ook zelfstandig keuzes kunnen maken. De Welshie heeft een uitstekende uithoudingsvermogen. Ze zijn erg levendig en zijn altijd in voor een spelletje. De Welsh Terrier is erg aanhankelijk en zoekt aandacht bij iedereen in de familie. Het zijn echte speelkameraadjes voor kinderen en andere huisdieren. Ze houden van beweging en moeten hun energie kwijt kunnen. Het is belangrijk om de Welshie mentaal en fysiek uit te blijven dagen. Het gemiddelde gewicht van de Welsh Terrier ligt tussen de 9-11 kg. De gemiddelde grootte van de Welshie ligt tussen de 36-40 cm.