Lakeland Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Lakeland Terriër

Lakeland Terriër pup kopen?

Hier vind je Lakeland Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Lakeland Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Lakeland Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Lakeland Terriër.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Aanhankelijke ondeugd

De Lakeland Terriër is een kleine tot middelgrote hond die trots staat. Oorspronkelijk komt deze hond uit Engeland. Vroeger werd de Lakeland Terriër gebruikt voor de jacht. Tegenwoordig wordt deze hond vaak gebruikt als puur een gezelschapshond. Het is een vrolijke en zelfverzekerde hond die zeker niet bang is. Hij is erg trouw aan zijn baas. De Lakeland Terriër wordt gemiddeld tussen de 30 en 40 cm. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 7 en 8 kg.