Pomeriaan pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Pomeriaan

Pomeriaan pup kopen?

Hier vind je Pomeriaan pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Pomeriaan pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Pomeriaan puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Pomeriaan.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Dwergkeeshond
Dwergkeeshond
Gelderland
Ik vind het belangrijk sociale en lieve pups te fokken. Ik steek daarom veel tijd en aandacht in het…
Wachtlijst gesloten
Dwergkeeshond
Dwergkeeshond
Noord-Brabant ‧ Met een stamboom

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Pluizige grote persoonlijkheid

Ondanks zijn schattige uiterlijk heeft de Pomeriaan een grote persoonlijkheid en is het een actieve, onderzoekende en extraverte hond. Hij is opgewekt en levendig en geniet van het leven en van mensen zich heen. De Pomeriaan vraagt om veel liefde, aandacht en opvoeding. Wanneer je te toegeeflijk bent en geen duidelijke grenzen stelt, kun je een tiran creëren. Zoals de meeste spitshonden kan hij best een eigen willetje hebben, maar ze reageren goed op een positieve opvoeding. Door zijn energie en formaat is hij wellicht het meest geschikt voor een gezin met oudere kinderen.

Let op: De Pomeriaan is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Pomeriaan aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Pomeriaan fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.