Welsh Springer Spaniël pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Welsh Springer Spaniël

Welsh Springer Spaniël pup kopen?

Hier vind je Welsh Springer Spaniël pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Welsh Springer Spaniël pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Welsh Springer Spaniël puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Welsh Springer Spaniël.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke doorzetter

De Welsh Springer Spaniël heeft zijn naam te danken aan de manier waarop hij als jachthond ‘springt’. Vroeger werd dit ras namelijk ingezet voor de jacht op vogels. Omdat ze van origine jagers zijn, vragen ze nog steeds veel fysieke uitdaging. Ze vinden het daarom ook heerlijk om samen met jou te trainen. Door hun grote doorzettingsvermogen is het trainen van de Welsh vaak makkelijk. Ze hebben een halflange zachte vacht die dieprood met wit van kleur is. Dit ras heeft een zachtaardig en liefdevol karakter. Ze zijn enthousiast en altijd vrolijk. Daarom is de Welsh Springer Spaniël ook een geweldige kameraad en een familievriend.