Grote Münsterlander pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Grote Münsterlander

Grote Münsterlander pup kopen?

Hier vind je Grote Münsterlander pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Grote Münsterlander pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Grote Münsterlander puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Grote Münsterlander.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Levendige Jager

De Grote Münsterlander is een groot ras. Het zijn levendige honden en zijn zeer geschikt als huishond voor gezinnen. Ze hebben veel energie en moeten dit ook kwijt. Het is belangrijk om ze mentaal en fysiek uit te dagen. Het zijn echte jachthonden die hun neus graag inzetten tijdens een wandeling in de natuur. Zorg dat je van pup af aan al hiermee traint en je de hond onder appel kan houden. De Grote Münsterlander wordt gemiddeld tussen de 58 en 65 cm groot. Het gewicht ligt rond 30 kg.